26 d'abril de 2024

El Martinelia CP Manlleu compartirà grup amb el Palau a la Lliga Europea Femenina

El conjunt manlleuenc coincidirà també amb el Cerdanyola, el Sanjoanense i el Roller Matera

El Ter 11 de setembre de 2021 a les 19:15
La competició arrencarà el 23 d'octubre | elter.net

El Comitè Europeu d’Hoquei sobre Patins (WSE-RH) ha fet aquest matí el sorteig de les competicions europees a Paredes, Portugal.


La Lliga Europea Femenina es distribuirà de la següent manera: el Manlleu coincidirà en el grup B amb el vigent campió, el Palau, amb el Cerdanyola, el conjunt portuguès Sanjoanense i l’equip italià Roller Matera. Per altra banda, el Grup A estarà format pel Voltregà, el Telecable Gijón, el Benfica i dos conjunts francesos, el Coutras i el Noisy Le Grand.


La competició arrencarà el 23 d’octubre. Els dos primers equips de cada grup passaran a quarts de final, que es diputaran del 30 d’abril fins a l’1 de maig. En la primera jornada, el Manlleu descansarà. El Palau s’estrenarà a casa contra el Roller Matera, el Voltregà rebrà a la seva pista al Noisy Le Grand i el Cerdanyola també jugarà a casa contra el Sanjoanense.


En l’acte d’aquest matí, gairebé no s’ha mencionat el fet que dotze clubs han renunciat a formar part de la Lliga Europea masculina. L’Associació Europea de Clubs (EHCA), entre els quals hi ha el Barça, el Reus, el Noia i el Caldes, no participarà de la competició. L’associació i la federació havien arribat a un acord sobre el format de la lliga europea, però tot i això, el final la federació es va desdir i va imposar un nou format de quatre grups de cinc equips, amb una única volta.

Etiquetes:
Esports