26 d'abril de 2024

Debut esperat del Martinelia CP Manlleu a l'OK Lliga

Els manlleuencs inicien el camí a la màxima categoria de l'hoquei estatal rebent l'Alcobendas

elter.net 16 de setembre de 2021 a les 16:17
El partit de dissabte entre el Manlleu i l'Alcobendas, en directe a Ràdio Manlleu

Per tercer cop en la seva història, el Martinelia CP Manlleu jugarà a l’OK Lliga masculina, la màxima categoria de l’hoquei patins estatal.


L’ascens aconseguit ara fa uns mesos a la pista del Capellades torna a situar l’equip manlleuenc al mapa de l’esport d’elit nacional i disputant partits contra equips com el Reus, el Barça o el Liceo, tres dels millors equips del món. Una fita aconseguida amb jugadors de la casa, molts d’ells, seguint aquesta temporada sota les ordres d’Arnau Casanovas i Quim Casalí per afrontar un curs exigent i difícil però, al mateix temps, il·lusionant.


El primer repte pel conjunt groc i vermell serà avui a les 18h, quan el Martinelia CP Manlleu rebrà la visita del CP Alcobendas. Com els osonencs, els madrilenys acaben d’ascendir a l’OK Lliga i, per tant, per començar, duel de nouvinguts. Una de les premisses dels manlleuencs hauria de ser que davant els equips que, a priori, han d’estar lluitant per la permanència, s’escapin pocs punts. Per tant, primer objectiu, l’Alcobendas.


A partir d’aquesta temporada, tots els partits del Martinelia CP Manlleu masculí es podran seguir en directe a Ràdio Manlleu. Marc Lladó serà l’encarregat de narrar des de peu de pista els resultats de l’equip. El primer, avui a les 18h des del Pavelló Municipal d’Esports de Manlleu.

Etiquetes:
Esports