26 d'abril de 2024

Manlleu presenta un programa de coaching per a la millora ocupacional anomenat «Treballa't per treballar»

La formació es portarà a terme a l'OPE durant la primera quinzena d'octubre

elter.net 18 de setembre de 2021 a les 09:49
Tallers de capacitació integral per al mercat laboral | elter.net

L’OPE Manlleu proposa un programa formatiu de capacitació integral d’entrada al mercat laboral. “Treballa’t per treballar” va dirigit a persones que estan buscant feina, però també a aquelles que volen millorar la seva situació laboral.


La formació anirà a càrrec de dues expertes en coaching ocupacional i en identificació de competències i també comptarà amb el suport de l’equip del Servei d’OPE Feina. Els tallers d’aquesta formació s’estructuren en tres grans blocs: coaching laboral, identificació de competències clau i personalització de la recerca de feina.


El primer mòdul servirà per treballar l’autoconeixement, la definició de l’objectiu laboral i l’elaboració d’un pla d’acció per assolir les metes marcades. En aquest taller s’identificaran les creences i valors que limiten el creixement personal i s’aprendran tècniques de gestió de les emocions, el poder personal i la motivació.


En l’apartat d’identificació de competències claus es subratllaran les competències transversals més demandades actualment al mercat laboral. Tenint en compte la nostra base, s’elaborarà un pla estratègic adient per transmetre tot el potencial a l’entrevista de feina.


Amb el resultat dels dos blocs anteriors, s’elaborarà un currículum per competències i es detectaran els canals de recerca més adequats al perfil de cadascú i al seu objectiu laboral. També es donarà a conèixer el paper i la potencialitat de les xarxes socials professionals.


La formació es portarà a terme a l’OPE durant la primera quinzena d’octubre. L’horari serà de 10 a 14 h. Per més informació us podeu posar en contacte amb el Servei d’Ocupació de l’OPE de Manlleu a través del mail opefeina@manlleu.cat o trucant al 93 851 50 22.

Etiquetes:
Societat