25 d'abril de 2024

Manel Molera posa en marxa el projecte «Cuiners Jubilats»

El manlleuenc és conegut per la seva trajectòria com a xef, però també per la seva implicació a iniciatives solidàries

elter.net 18 de setembre de 2021 a les 18:06
El col·lectiu col·laborarà en diversos projectes sense ànim de lucre i destinarà tots els beneficis a entitats

El nou projecte solidari de Manel Molera s’anomena “Cuiners Jubilats”. Després d’una prejubilació forçosa per motius de salut, el manlleuenc ha decidit posar en marxa un col·lectiu que, entre altres accions, impartirà xerrades sobre cuina, promourà iniciatives contra el malbaratament alimentari o participarà en activitats gastronòmiques.


El col·lectiu col·laborarà en tots aquests projectes sense ànim de lucre i destinarà tots els beneficis a entitats solidàries. La iniciativa té dues setmanes de vida i ja ha aconseguit reunir a vuit persones. Les reunions es realitzen un cop al mes i sempre a un local diferent, en bars i restaurants del territori, propietat dels integrants.


Manel Molera va ser xef de la Fonda Torres i el Torres Petit, però també va ser el responsable d’impulsar diverses iniciatives solidàries, com per exemple, la Vetllada de Cuina Solidària o Osona Cuina. És conegut per la seva implicació amb els menjadors socials de El Tupí o del barri de la Mina, però també pel seu compromís amb el medi ambient. Durant quatre anys va viatjar amb el vaixell de GreenPeace fent la travessia de Mallorca a Cabrera.

Etiquetes:
Societat