24 d'abril de 2024

Amb la Setmana Europea de la Mobilitat arriba la Cursa de Transports entre Manlleu i Vic

L'objectiu és comparar el cost, l'impacte ambiental i el temps de viatge de diversos mitjans de transport

elter.net 19 de setembre de 2021 a les 09:55
L'acció tindrà lloc el pròxim dijous 23 de setembre al matí | elter.net

Amb motiu de la Setmana Europea de la Mobilitat, la plataforma “Perquè no ens fotin el tren” coorganitza la Cursa de Transports entre Manlleu i Vic.


En aquest esdeveniment, diverses persones es desplacen entre un origen i una destinació comuns, utilitzant diversos mitjans de transport. No es tracta d’una competició, l’objectiu és comparar el cost, l’impacte ambiental i el temps de viatge de cadascun.


L’acció tindrà lloc el pròxim dijous 23 de setembre al matí i per participar-hi cal enviar un mail a info@obici.cat. La benvinguda i inscripcions es farà a la plaça Fra Bernadí a les 8:15 h i des d’allà mateix es donarà el tret de sortida. El destí serà la plaça Major de Vic. L’ONG Promoció del Transport Públic (PTP), Osona amb Bici, Usuaris e12, Som Mobilitat i Perquè no ens fotin el tren són les associacions organitzadores de la cursa. És una activitat tradicional d’aquests dies i es celebren propostes similars a diferents punts de Catalunya.


A més, per aquell mateix dia, el col·lectiu Perquè no ens fotin el tren ha programat una concentració a les 19: 15 h a l’estació de la Garriga. El motiu d’aquesta acció és reivindicar la reducció del servei de la R3.

Etiquetes:
Societat