El Manlleu s'estrena amb victòria a l'OK Lliga (6-4)

El primer equip masculí del CP Manlleu va rebre a casa al CP Alcobendas

elter.net 19 de setembre de 2021 a les 18:24
Gran inici del primer equip masculí del CP Manlleu a l'OK Lliga | Sebas Moncusí

Primer enfrontament i primera victòria. El Martinelia CP Manlleu es va endur els tres punts del partit contra l’Alcobendas (6-4), que també s’estrenava a la màxima categoria de l’hoquei patins estatal.

El partit no podria haver començat millor pels interessos manlleuencs. Pol Franci va inaugurar el marcador abans d’esgotar el primer minut de joc. Minuts després, començava la ratxa golejadora de Biel Pujadas, que acabaria el partit amb un hat-trick. Amb el 2 a 0 en l’electrònic, l’Alcobendas va aconseguir empatar el partit amb dues dianes gairebé consecutives, però abans d’anar el descans, Dídac Alonso i Pol Franci van tornar a posar la balança a favor del Manlleu (4-2).

En el segon temps, l’equip rival va seguir intentant capgirar el marcador, però Pujadas no ho va permetre. El jugador manlleuenc, David Navarro, va dir als micròfons de Ràdio Manlleu, que ”estem contents del partit que hem jugat”, però hi ha moments que “hem d’estar més calmats i prendre les millors decisions”. Gran inici del primer equip masculí del CP Manlleu a l’OK Lliga. La setmana que ve tocarà visitar la pista del Noia.