25 d'abril de 2024

Àlex Garrido no serà alcaldable d'ERC el 2023 i el partit ja en busca el relleu

L'actual batlle de Manlleu sempre ha manifestat que com a màxim faria dos mandats

elter.net 21 de setembre de 2021 a les 11:47
Garrido i el seu partit ja treballant per escollir el relleu | elter.net

Encara queda un any i set mesos, aproximadament, per les pròximes eleccions municipals i l’actual alcalde de Manlleu, Àlex Garrido, ja sap que no serà alcaldable per Esquerra Republicana de Catalunya el 2023.


Així ho va afirmar fa uns dies a Ràdio Manlleu, manifestant que des del 2015 la seva intenció era fer, “com a màxim”, dos mandats i es reafirma en les seves paraules. “La meva decisió és ferma. L’activitat política és un moment de la teva vida, amb vocació de servei públic i aquest moment vull que s’acabi al 2023”, va dir Àlex Garrido. El batlle afegia que molt probablement no seguirà vinculat a la política i que a partir d’aleshores començarà nous projectes personals.


Pel que fa al seu relleu al capdavant d’ERC Manlleu, Garrido no va voler dir noms, però va assegurar que hi estan treballant i que tenen “noms sobre la taula”. Va afegir que no és responsabilitat seva exclusiva i desitja que el relleu es tanqui el més aviat millor per tenir una transició tranquil·la i que la persona escollida es pugui donar a conèixer abans de les pròximes eleccions municipals.


Recupereu en aquest enllaç l'entrevista que li vam fer a Àlex Garrido a Ràdio Manlleu, on va explicar aquest tema i d'altres d'actualitat del municipi.

Etiquetes:
Política Municipal