26 d'abril de 2024

«La dona il·legal», nova sessió del Cicle Gaudí a Manlleu

El llargmetratge, que es podrà veure al Cinema de Gràcia, presenta la realitat que viuen molts immigrants a Catalunya

elter.net 24 de setembre de 2021 a les 09:52
El film es podrà veure diumenge al cinema de Gràcia | elter.net

Aquest pròxim diumenge, 26 de setembre, a les 19h, al Cinema Casal de Gràcia es podrà veure la pel·lícula “La dona il·legal”, un llargmetratge de Ramon Térmens que presenta la realitat que viuen molts immigrants a Catalunya.


El film explica la història d’un advocat i d’una dona nigeriana, atrapada en una xarxa de prostitució, que uneixen les seves forces per lluitar contra la corrupció de sistema de deportació de l'Estat espanyol. El director mostra l'estructura de poder i la corrupció que hi ha al darrere dels polèmics centres d'internament d'estrangers (CIE). “La dona il·legal” ha estat present a festivals de tot l'estat. Va obtenir dues nominacions en les categories Millor Pel·lícula i Millor Actor Secundari a la XIII edició dels Premis Gaudí, va formar part de la selecció oficial al Festival Internacional de Cinema en Català Costa Daurada i va ser guardonada com a Millor Llargmetratge al Som Cinema.


Manlleu forma part del Cicle Gaudí, circuit estable que promou el consum de cinema català. És l’únic circuit estable a Catalunya que promou el consum de cinema català arreu del territori. En el marc d’aquest cicle es projecta cada mes una pel·lícula catalana estrenada recentment a sales comercials. El preu de l’entrada és de 4,50 euros.

Etiquetes:
Cultura