24 d'abril de 2024

Reflexió, emoció i comèdia a la cartellera del Teatre Centre

L'associació cultural de Manlleu presenta "Buscant la felicitat", "La Infanticida" i "Enxampats"

elter.net 26 de setembre de 2021 a les 10:15
El 16 i 17 d'octubre arribarà a Manlleu un clàssic de la literatura catalana | Júlia del Puerto

El Teatre Centre de Manlleu ha donat a conèixer la cartellera que té preparada pels mesos d’octubre i novembre. L’entitat manlleuenca presenta tres propostes que reflexionen, emocionen i diverteixen: “Buscant la felicitat”, “La Infanticida” i “Enxampats”.


Jordi Codina posarà en escena el monòleg “Buscant la felicitat” el pròxim diumenge dia 3 d’octubre a l’Espai Rusiñol. L’obra repassa les vivències que l’autor va recollir durant el seu viatge al Camerun com a membre de l’ONG Agermanament Sense Fronteres. L’espectacle compta amb taquilla inversa i tots els beneficis es destinaran a projectes que porta a terme l’organització. A causa de la cruesa d’algunes reflexions i experiències, es tracta d’una proposta no recomanada a menors de 10 anys.


El 16 i 17 d’octubre arribarà a Manlleu un clàssic de la literatura catalana. “La Infanticida” de Víctor Català (Caterina Albert) ens porta el drama de la Nela, una jove atrapada entre la por que sent envers el seu pare i l’amor que processa a Reiner, un jove acomodat que només la considera un simple divertiment. L’única protagonista de l’obra, interpretada per Queta Illamola, ens explica la seva història des d’un manicomi. L’entrada és a cost zero, però cal reservar-la prèviament.


“Enxampats” tanca el programa que presenta l’associació cultural. El 6 i 7 de novembre tornaran a cobrar vida el Biel, la Vicki, la Bàrbara, el Joan i la resta de personatges que completen la comèdia carregada d’embolics amorosos.

Etiquetes:
Cultura