26 d'abril de 2024

La Festa del Verro i la Birra, al Casal Boira Baixa

L'entitat popular organitza dos dies d'actes amb una xerrada i un tast de cerveses

elter.net 29 de setembre de 2021 a les 12:19
La Festa del Verro i la Birra va néixer l?any 2013 i se celebra al Boira Baixa

El Casal Popular Boira Baixa de Manlleu ha organitzat dos actes paral·lels als Tastets de Porc i Cervesa que s’organitzen a la ciutat sota el títol “Festa del Verro i la Birra”.


És una activitat habitual de l’entitat per aquestes dates, enguany, els dies 1 i 2 d’octubre. En el marc d’aquesta celebració es farà, divendres a les 20:30h, una xerrada sobre el món rural des d’una perspectiva de gènere a càrrec d’Aina Roca, membre del col·lectiu Ramaderes de Catalunya i del projecte manlleuenc El Serradet de Barneres. També participarà Imma Puigcorbé, veterinària rural. D’altra banda, el dissabte 2 d’octubre es farà un tast de cerveses artesanes a càrrec de cervesers casolans osonencs. El preu és de 6 euros pels socis de l’entitat i 8 pels que no ho son, les places son limitades i cal inscriure’s al correu boirabaixa@gmail.com. Després d’aquesta activitat s’oferirà un sopar de pinxos i tapes a preus populars.


La Festa del Verro i la Birra va néixer l’any 2013 com a “acte alternatiu davant l’exclusió de les entitats de la Festa del Porc i la Cervesa de Manlleu”, tal com explica el Casal Boira Baixa.

Etiquetes:
Cultura