26 d'abril de 2024

Una trobada d'entitats i un concert de Guillem Roma posaran punt final al Mes de l'Economia Social i Solidària d'Osona

Al llarg d'un mes s'han realitzat a la comarca una vintena d'activitats entorn l'ESS i l'emergència climàtica

elter.net 30 de setembre de 2021 a les 10:32
La cloenda es farà a l'Embarcador del Ter i començarà a les 10h | alTERna't

Després de quatre setmanes i una vintena d’actes que giraven entorn de l’emergència climàtica, aquest dissabte es tanca el Mes de l’Economia Social i Solidària d’Osona de la xarxa alTERna’t.


La cloenda es farà a l’Embarcador del Ter i començarà a les 10h, amb una trobada entre entitats de diferents àmbits que treballen amb iniciatives d’economia social i solidària. L’objectiu serà conèixer diversos projectes i explorar col·laboracions futures, dos dels objectius de la xarxa alTERna’t des de fa anys. Tot seguit, a les 13h, el músic manlleuenc Guillem Roma actuarà a la fi de festa, en la que serà la primera actuació del dia a la ciutat per l’artista, ja que al vespre tornarà a tocar a la plaça Fra Bernadí en el marc dels Tastets de Porc i Cervesa. Alguns temes de l’últim disc de Guillem Roma fan referència a la lluita contra l’emergència climàtica, eix vertebrador dels actes del Mes de l’Economia Social i Solidària d’aquest any.


Amb els actes de dissabte es tancarà l’edició d’enguany, amb més d’una vintena d’activitats que al llarg del mes s’han fet a Manlleu, però també en altres municipis de la comarca, entorn de l’economia social i solidària i, més concretament, a la lluita contra l’emergència climàtica.

Etiquetes:
Economia i empresa