25 d'abril de 2024

L'AEC Manlleu i el CEFS Manlleu comencen la competició oficial

El Martinelia CP Manlleu, per la seva banda, disputa la jornada 3 de l'OK Lliga a la pista del Palafrugell

Raimon Roma 30 de setembre de 2021 a les 13:31
L'AEC Manlleu debuta a la lliga contra el Can Vidalet | elter.net

Comença el mes d’octubre i amb ell, la majoria de competicions oficials d’àmbit català. Aquest cap de setmana debuten a la lliga els primers equips de l’AEC Manlleu i el CEFS Manlleu.


En futbol, l’AEC Manlleu comença una nova temporada rebent el Can Vidalet a casa (diumenge, 17h). Els de Manel Sala, amb un equip renovat i amb protagonisme per jugadors que van acabar el curs passat l’etapa juvenil, tenen al davant el repte de mantenir el model de joc i l’esperit competitiu que els va portar fa dues temporades a estar a la part alta de la classificació amb gairebé el mateix bloc amb el qual competiran aquest any. Jugadors com Martí Soler, Kako, Iván González o Joel Puntí continuen a un equip que, no obstant això, ha perdut pólvora en atac amb les marxes d’homes com Raúl Campayo o Dídac Serra. Els manlleuencs jugaran al grup 2 de Primera Catalana, amb presència d’equips osonencs i del Baix Llobregat, principalment.


D’altra banda, també disputa la primera jornada a la Divisió d’Honor el Club Esportiu Futbol Sala Manlleu. L’equip entrenat per Alberto Cárdenas, que també ha patit canvis significatius a la plantilla aquest estiu, debuta a casa contra el Sant Julià de Ramis (dissabte, 19.15h). El tècnic del conjunt manlleuenc explica que l’equip afronta el debut amb molta il·lusió i amb l’objectiu “d’estar el més amunt possible a la classificació”.


El Martinelia CP Manlleu posa a prova el seu excel·lent inici d’OK Lliga a la pista del Palafrugell


Dues victòries en les dues primeres jornades han permès signar al Martinelia CP Manlleu masculí un inici de temporada espectacular a l’OK Lliga. La victòria contra el Noia de la setmana passada, per com es va produir i davant un rival amb tanta història, ha donat encara més moral a un equip jove i valent que buscarà el 3 de 3 aquest dissabte, a les 20h, a la pista del Palafrugell.


El conjunt gironí ha sumat un punt dels sis que s’han posat en joc, l’aconseguit a la primera jornada a la seva pista, on esperen fer-se forts durant la temporada. Per tant, el partit serà molt exigent per un Manlleu que afronta el segon duel a domicili de manera consecutiva abans de retrobar-se amb la seva afició la pròxima setmana contra el Lleida Llista Blava.

Etiquetes:
Esports