26 d'abril de 2024

Amics de la Música de Manlleu oferirà el concert «Cuatro estaciones porteñas a Boadway» del pianista Daniel Ligorio

L'esdeveniment commemorarà els 100 anys del naixement del compositor i bandoneonista argentí Astor Piazzolla

elter.net 2 d'octubre de 2021 a les 17:03
El concert tindrà lloc demà a les 18 h a l'Auditori Fundació Antiga Caixa Manlleu | elter.net

Amics de la Música de Manlleu enceta el darrer trimestre de l’any amb el concert “Cuatro estaciones porteñas a Broadway”, que anirà a càrrec d’un convidat de luxe, Daniel Ligorio, considerat un dels pianistes més destacats del panorama musical internacional.


L’esdeveniment, que tindrà lloc demà a les 18 h a l’Auditori Fundació Antiga Caixa Manlleu, serà en homenatge al compositor i bandoneonista argentí Astor Piazzolla, de qui enguany se celebra el centenari del seu naixement. En aquest concert s’interpretaran composicions com “Rhapsody in blue” de George Gershwin, “West side story” de Leonard Bernstein i les “Cuatro estaciones porteñas” d’Astor Piazzolla. També es parlarà de l’estada del compositor argentí a Nova York durant la seva infantesa i adolescència, i la influència que això va exercir en les seves composicions. Piazzolla es va convertir en un dels compositors més importants de tango arreu del món.


Les entrades es poden adquirir al Museu del Ter de Manlleu a un preu de 10 euros, però són gratuïtes pels socis de l’Associació Amics de la Música de Manlleu i pels menors de 16 anys.

Etiquetes:
Cultura