27 d'abril de 2024

Sant Hipòlit i les Masies de Voltregà convoquen el primer concurs de narracions breus Francesc Macià

Els relats han de ser en català i s’han de presentar entre el 2 de març i el 3 d’abril

El Ter 18 de febrer de 2009 a les 11:54
Les narracions han de ser breus, entre les vuit i les quinze pàgines
Amb la voluntat de promoure la creació literària els ajuntaments de Sant Hipòlit i les Masies de Voltregà han creat un concurs de narracions breus que portarà el nom de Francesc Macià. La regidora de Cultura de Sant Hipòlit, Elisabet Contreras, explica que el certamen s’emmarca dins del projecte cultural de l’Aprilium, que acompanya el Sant Jordi.

La iniciativa es va encetar l’any passat i fins ara incloïa ja música, teatre o altres espectacles en diferents punts dels dos municipis. El concurs s’ha batejat amb el nom de Francesc Macià perquè aquest 2009 es commemora l’Any Macià. Pel desembre va fer 75 anys de la mort del que va ser el primer President de la Generalitat restaurada i el proper 21 d'octubre farà 150 anys del seu naixement.

Les obres que es presentin al concurs han d’estar escrites integrament en català hi han de tenir una extensió superior als cinc folis i que no superi els quinze. Els premis són de 600 euros pel primer classsificat i 300 euros per al segon.

Els relats s’han de presentar a les oficines de l’Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà o al Local Sant Jordi del 2 de març al 3 d’abril de 2009. L´entrega de premis es farà el dia 22 d´abril emmarcat en la programació de les activitats de l´Aprilium. L’obra guanyadora es publicarà als butlletins municipals d’ambdós ajuntaments.
Etiquetes:
Cultura