23 d'abril de 2024

El CP Manlleu juga a casa dues jornades després i AEC Manlleu i CEFS Manlleu busquen el primer triomf a domicili

Els partits de futbol i d'hoquei patins es podran seguir en directe a Ràdio Manlleu

elter.net 8 d'octubre de 2021 a les 12:55
Els tres equips disputen els seus partits diumenge al migdia | CEFS Manlleu

Després de dos desplaçaments consecutius, amb una victòria a la pista del Noia i una derrota a Palafrugell, el Martinelia CP Manlleu tornarà a jugar a casa, aquest pròxim diumenge (12:15h), contra el Lleida Llista Blava.


Els d’Arnau Casanovas i Quim Casalí estan completant un bon inicia a l’OK Lliga, amb dues victòries en tres partits i aquest diumenge reben el Lleida, que no coneix la derrota en aquest inici de competició (una victòria i dos empats). El partit, que es podrà seguir en directe a Ràdio Manlleu, es preveu exigent i complicat per un Manlleu que ha de seguir el camí de la primera jornada, quan van derrotar l’Alcobendas a casa per aconseguir puntuar una jornada més. Serà el primer partit en tres dies pels manlleuencs, que dimarts jugaran la cinquena jornada a Girona.


L’AEC Manlleu visita el Júpiter amb confiança després del debut victoriós a Primera Catalana


El primer equip de l’AEC Manlleu va aconseguir, diumenge passat, remuntar i derrotar el seu partit contra el Can Vidalet, en part, gràcies a una excel·lent segona part del conjunt entrenat per Manel Sala. L’equip confia a tenir continuïtat en aquesta segona jornada, en el primer desplaçament de la temporada, al camp del Júpiter (diumenge, 12h, en directe a Ràdio Manlleu). Duel d’històrics a Barcelona per confirmar el bon inici de curs dels manlleuencs. Al davant, un Júpiter que va perdre a la primera jornada contra l’Atlètic Sant Just.


Desplaçament exigent per un CEFS Manlleu amb fam de victòria


El Club Esportiu Futbol Sala Manlleu no va completar un bon partit a la primera jornada contra el Sant Julià de Ramis i, en el debut, va caure derrotar per la mínima. Els d’Alberto Cárdenas confien a sumar els primers tres punts de la temporada aquest diumenge, a les 12:30h, a la pista del Parets.

Etiquetes:
Esports