25 d'abril de 2024

El CP Manlleu paga cara una mala primera part i no pot impedir la derrota davant del Lleida (3-6)

Una aturada decisiva d'Iván González permet a l'AEC Manlleu esgarrapar un punt en el partit contra el Júpiter

elter.net 10 d'octubre de 2021 a les 19:01
Una meitat per cada equip i poc encert de cara a porteria | AEC Manlleu

El primer equip masculí del CP Manlleu no ha aconseguit superar una mala primera part i ha perdut el partit contra el Lleida (3-6).

L’equip entrenat per Arnau Casanovas i Quim Casalí ha tornat a jugar a casa després de dues setmanes fent-ho a fora, però el factor pista no ha sigut suficient per aguantar l’envestida lleidatana. La reacció del Manlleu s’ha fet esperar fins a la segona part. Durant els primers vint-i-cinc minuts l’equip rival ha tingut el domini del partit i ha aconseguit fins a quatre dianes. Josep Maria Selva, Joan Cañellas, Oriol Vives de falta directa i Sergi Folguera han sigut els autors dels primers gols del Lleida.

Pol Franci, ja en l’inici de la segona part, ha fet el primer per l’equip local. Aleix Borregan n’ha fet dos més i per uns instants semblava possible la remuntada. Tot i això, Selva ha ampliat la diferència amb dos gols, que han fet pujar el marcador al resultat final de 3 a 6.

El Manlleu tindrà poc temps per refer-se de la segona derrota d’aquesta temporada. El 12 d’octubre, dia de la Hispanitat, el conjunt manlleuenc haurà de jugar la cinquena jornada de la Parlem OK Lliga contra el Girona.

El primer equip femení del Martinelia CP Manlleu perd davant del Cerdanyola a la tercera jornada de la Lliga Catalana (2-3)

L’equip entrenat per Jordi Boada ha perdut per la mínima a casa davant del Cerdanyola CH, el màxim rival del grup B. Joana Comas ha sigut l’autora dels dos gols manlleuencs, però les dianes d’Adriana Gutiérrez i Yanet Silva (2) han donat la victòria a l’equip rival.

El Manlleu segueix liderant el grup, empatat de punts amb el Cerdanyola, però amb un partit més. El pròxim dissabte 16 d’octubre el conjunt manlleuenc visitarà la pista de Vila-Sana per jugar la quarta i penúltima jornada d’aquesta fase.

Empat a zero en el partit entre el Júpiter i l’AEC Manlleu

La segona jornada de la Lliga Catalana ha enfrontat avui el Júpiter CE i l’AEC Manlleu (0-0). Aquesta tarda el conjunt manlleuenc estrenava una llampant equipació, que potser ha donat sort al porter manlleuenc, Iván González, decisiu per esgarrapar un punt a Barcelona. Al minut 24 de la primera part ha arribat un penal a favor de l’equip rival, que González ha aturat. Vist el resultat final, la parada ha sigut decisiva.

Tret d’aquest moment, una meitat per cada equip i poc encert de cara a porteria. Al llarg de la segona meitat, el Manlleu ha fet un pas endavant, però no ha sigut suficient per marcar. Les accions més perilloses han sigut una rematada dins l’àrea d’Albert Julià i un parell de xuts des de la frontal d’Aitor Cardenas.

L’equip entrenat per Manel Sala es veurà les cares amb el Sabadell el pròxim diumenge 17 d’octubre.