26 d'abril de 2024

El Teatre Municipal acull la cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona i el tenor Josep Fadó

El concert es farà dissabte, 16 d'octubre, amb la interpretació de sardanes i obres per a cobla i veu

elter.net 13 d'octubre de 2021 a les 11:39
Per primera vegada, el Teatre Municipal acollirà un concert organitzat per l'Agrupació Sardanista Manlleuenca | elter.ne

El dissabte 16 d’octubre, a les 21h, el Teatre Municipal de Manlleu acollirà el concert “Cobla i veu”, a càrrec de la cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona i el tenor mataroní Josep Fadó, que aquests dies ha actuat a l’òpera “Ariadne auf Naxos” de Richard Strauss al Gran Teatre del Liceu.


L’Agrupació Sardanista Manlleuenca continua proposant concerts de cobla que afegeixin algun element més. Si al febrer va ser la percussió, aquesta vegada l’acompanyament serà la veu, concretament la d’un tenor i durant el concert s’interpretaran sardanes i obres per a cobla. Es podrà escoltar, entre d’altres, el “Madrigal en forma de sardana” de Xavier Montsalvatge, la “Contradansa” de Manel Oltra, “El cavaller enamorat” de Joan Manén, “L’Emigrant” d’Amadeu Vives, “Belle Époque” d’Enric Ortí o “Evocació al Pirineu” de Rafael Martínez Valls.


Cal tenir en compte que el concert tindrà l’aforament limitat i se seguirà amb totes les mesures de seguretat establertes. Les entrades no estan numerades i es poden comprar al Museu del Ter al preu de 8€ els socis i 10€ els no socis. Tot i les restriccions de la Covid-19, el darrer any l’Agrupació Sardanista ha organitzat els dotze actes programats a principi de temporada.

Etiquetes:
Cultura