26 d'abril de 2024

Les dues nits d'ahir, nova sessió del Cicle Gaudí a Manlleu

La projecció comptarà amb la presència del manlleuenc Eudald Valdi, productor i guionista de la pel·lícula

elter.net 15 d'octubre de 2021 a les 09:32
La pel·lícula es projectarà a les 19:30h

Aquest pròxim diumenge, 24 d'octubre, el cinema Casal de Gràcia de Manlleu acollirà la projecció de la pel·lícula “Les dues nits d'ahir”, nou títol del Cicle Gaudí de cinema català (19:30h).


El que va començar com un projecte de final de grau ha esdevingut una obra plena de sentiments que exemplifica com els joves protagonistes viuen el dol. El film va ser nominat a millor pel·lícula als XIII Premis Gaudí i es va endur el Premi Especial del Públic. En el seu recorregut, també han passat per altres festivals de renom com el REC Festival 2018, el Festival de San Sebastián 2019, el Festival de Málaga 2020 i els Premis Goya 2021.


L'òpera prima de Pau Cruanyes i Gerard Vidal explica en forma de Road movie l'aventura que viuen l'Èric i els seus dos millors amics, l'Ona i el Marcel, quan una nit d'estiu emprenen un viatge en cotxe per llençar les cendres del seu amic Pol, mort recentment. El viatge que emprenen els 3 companys els allunyarà de la realitat, però els obrirà una nova bombolla que, si més no, els portarà a buscar-se a si mateixos i a afrontar aquest sentiment cadascú a la seva manera.


Un dels productors i guionistes de la pel·lícula és el manlleuenc Eudald Valdi, que serà diumenge a Gràcia per veure i comentar la pel·lícula amb els assistents.

Etiquetes:
Cultura