27 d'abril de 2024

Prèvia esportiva del cap de setmana

Fer-se forts a casa, objectiu dels equips manlleuencs

elter.net 15 d'octubre de 2021 a les 16:02
El primer equip del CEFS Manlleu busca la primera victòria de la temporada

Martinelia CP Manlleu, AEC Manlleu i CEFS Manlleu disputen els seus partits aquesta jornada a casa, amb l’objectiu de sumar punts en aquest inici de temporada.


L’OK Lliga masculina continua cremant jornades a correcuita per ajustar el calendari per l’aturada de finals de novembre a causa de l’Europeu. Això provoca que els partits se succeeixin un darrere l’altra en aquest inici de lliga i aquest dissabte, a les 20h, Martinelia CP Manlleu i Parlem Calafell es veuran les cares a Osona en la sisena jornada de lliga. Serà el tercer partit en set dies pels dos equips, que tornaran a jugar dimecres de la setmana vinent.


El conjunt manlleuenc arriba al partit després d’empatar dimarts a Girona, trencant així una ratxa de dues derrotes consecutives. Amb set punts, els d’Arnau Casanovas i Quim Casalí estan signant un bon inici de lliga i un triomf contra el Calafell ho confirmaria. D’altra banda, els del Baix Penedès arriben a l’enfrontament després de perdre contra el Noia i amb només una victòria en cinc partits, la que van aconseguir a la segona jornada contra el Caldes. El duel entre el Manlleu i el Calafell d’aquest dissabte, a les 20h, es podrà seguir en directe, com cada setmana, a Ràdio Manlleu.


Per la seva banda, el sènior femení del CP Manlleu continua disputant la Lliga Catalana. Aquest dissabte les de Jordi Boada juguen a la pista del Vila-sana.


L’AEC Manlleu, encara imbatut, rep el Sabadell Nord (diumenge, 17h)


Una victòria i un empat és el balanç de l’AEC Manlleu en aquest inici de la Primera Catalana de futbol. Els de Manel Sala, tot i fer un bon partit novament a la segona meitat, es van haver de conformar amb un punt la setmana passada al camp del Júpiter, en un partit on el porter Iván González va aturar un penal.


Sumar un punt a domicili sempre és positiu, però més si ho arrodoneixes a la següent jornada a casa. Aquest l’objectiu dels de Manel Sala que diumenge, a les 17h i en directe a Ràdio Manlleu, rebent el Sabadell Nord, que ha guanyat un partit i ha perdut l’altra en aquest inici de lliga.


A la tercera ha d’anar la vençuda pel CEFS Manlleu


Mal inici de competició del Club Esportiu Futbol Sala Manlleu, que ha perdut els primers dos partits de la lliga de Divisió d’Honor. Els d’Alberto Cárdenas no han començat la competició oficial com esperaven i per això, és clau el duel d’aquest dissabte (19h) a casa contra el Ciutat de Mataró.


No serà un partit gens fàcil. Els del Maresme son líders amb sis punts de sis possibles i amb dues victòries clares i convincents. Això ha de ser un plus de motivació pels manlleuencs, que no poden esperar més a sumar els primers punts de la temporada.

Etiquetes:
Esports