24 d'abril de 2024

Inscripcions obertes per a la 29a edició de la «Córrer per córrer» de Manlleu

El recorregut serà de 10 km i anirà per un circuit que voreja el riu Ter en direcció La Gleva i Sant Hipòlit de Voltregà

elter.net 16 d'octubre de 2021 a les 09:56
La mítica cursa manlleuenca tindrà lloc el pròxim 14 de novembre | elter.net

El Club Olímpic Manlleu ha obert les inscripcions per a la 29a edició de la “Córrer per córrer”. La mítica cursa manlleuenca tindrà lloc el pròxim 14 de novembre a les 10 del matí.


La sortida i arribada serà al pavelló municipal de Manlleu i els dorsals es podran recollir en aquest punt a partir de les 9 h. El recorregut tindrà una distància de 10 km i transcorrerà per un circuit que voreja el riu Ter en direcció La Gleva i Sant Hipòlit de Voltregà. Per reservar la plaça prèviament i de forma gratuïta, caldrà inscriure’s abans del 12 de novembre. En el mateix dia de la cursa també s’habilitarà un espai per poder inscriure participants, però aquests hauran de pagar 5 euros. La cursa està oberta a tothom, sense distinció d’edat o sexe, però s’ha establert un límit d’inscripcions de 600 corredors.


Un cop finalitzada la competició, es donarà esmorzar a tots els participants, si el context epidemiològic i les mesures Covid ho permeten. L’esdeveniment no comptarà amb servei de dutxes ni de guarda-roba. Per conèixer el reglament sencer de la “Córrer per córrer” podeu consultar el següent enllaç.


La 29a edició de la popular cursa de Manlleu s'havia de celebrar l'any passat, però a causa de la pandèmia de la Covid-19 i per garantir la seguretat dels participants, el Club Olímpic Manlleu va decidir anul·lar l'esdeveniment esportiu. Va ser la primera vegada des dels seus orígens, que es remunten fins al 1992, que no es va celebrar la "Córrer per córrer".

Etiquetes:
Societat