25 d'abril de 2024

L'empresa manlleuenca Mangra obre una filial al Brasil per incrementar les vendes un 20% en els pròxims 3 anys

La seu comercialitzarà tecnologia i maquinària per a la indústria d'alimentació animal amb països del continent

ACN 17 d'octubre de 2021 a les 13:51
L'empresa està especialitzada en equips i serveis per a la indústria agroalimentària | ACN

L’empresa manlleuenca Mangra, especialitzada en tecnologia, maquinària i instal·lacions per a la indústria d’alimentació animal, ha obert una filial al Brasil des d’on pretén incrementar el 20% de les seves vendes en els pròxims 3 anys.


Amb l’obertura d’aquesta filial, que està situada a São José dos Campos, a 100 quilòmetres de São Paulo, la companyia vol reforçar la inversió en la internacionalització del negoci i comercialitzar al Brasil i a altres països del continent les seves tecnologies i serveis. Per expandir-se al mercat brasiler, Mangra ha comptat amb el suport d’Acció, agència adscrita al Departament d’Empresa i Treball, per mitjà de l’Oficina Exterior de Comerç i Inversions a São Paulo. L’empresa està especialitzada en equips i serveis per a la indústria agroalimentària, i ofereix solucions per a la dosificació i control de líquids en el procés de fabricació de pinsos. A més a més, desenvolupa altres sistemes per realitzar barreges de menjar pel bestiar i mescles de fertilitzants sòlids i líquids.


Mangra va començar a exportar al mercat brasiler fa cinc anys, però fins ara no s’hi havia situat físicament. "Si realment et vols consolidar en el seu ecosistema t’has d’establir al país; si no, seran vendes puntuals", afirma el director de la companyia, Edgar Pasqual en un comunicat. Brasil és un mercat clau pels catalans perquè és un dels països amb més exportacions en el món de la proteïna animal. "Això provoca que les empreses d’aquest sector estiguin creixent de manera exponencial", subratlla Pasqual.


Mangra, fundada l’any 1982 a Manlleu, ven en una cinquantena de països diferents i disposa de filials a Mèxic i Polònia. Actualment té una plantilla de més de setanta treballadors distribuïts en les seves oficines arreu del món.

Etiquetes:
Economia i empresa