25 d'abril de 2024

Desfeta clara del Martinelia CP Manlleu en el primer derbi osonenc de la temporada

El Voltregà, en un duel molt intens, va superar el conjunt manlleuenc en una gran segona meitat

elter.net 21 d'octubre de 2021 a les 10:00
El porter Xevi Arcas, tot i encaixar cinc gols, va ser un dels jugadors més destacats del Malleu | Sebas Moncusí

El Martinelia CP Manlleu va perdre aquest dimarts al vespre a la pista del Voltregà per 5 gols a 2, en un partit que es va decantar a la segona meitat a favor del conjunt voltreganès.

Els d’Arnau Casanovas i Quim Casalí no van completar un bon partit i es van veure superats per un Voltregà molt més efectiu al segon temps, quan els locals van aconseguir tres gols molt ràpids que van trencar de manera gairebé definitiva l’enfrontament. Al primer temps, després d’un inici amb dues arribades molt clares per cada equip, el partit es va encallar i van aparèixer els nervis i la tensió sobre la pista, fins que a quatre minuts pel descans el jugador local Canal va marcar el primer gol. Tornant de vestidors, el Voltregà va ser més directa de cara la porteria defensada per Arcas i va sentenciar posant un 5 a 0 a l’electrònic. Biel Puajdas i Borregán van maquillar el marcador amb dues dianes consecutives a l’últim minut.

Amb la derrota a Sant Hipòlit de Voltregà, el Manlleu encadena cinc jornades sense conèixer la victòria, sumant un punt dels últims quinze. Dimarts de la setmana vinent rebran a casa l’Igualada, en el que serà l’últim partit abans de l’aturada d’un mes de l’OK Lliga a causa de la disputa de l’europeu de seleccions.