25 d'abril de 2024

El Martinelia CP Manlleu tira d'èpica per guanyar la final de la Lliga Catalana

El conjunt manlleuenc perdia per 1-4 a l'inici de la segona part i va acabar vencent al Cerdanyola per 6-5

elter.net 25 d'octubre de 2021 a les 17:00
El CP Manlleu es proclama campió de la Lliga Catalana femenina | David Valiente

El Martinelia CP Manlleu es va proclamar dissabte al migdia campió de la Lliga Catalana femenina, després de remuntar una primera part dominada pel Cerdanyola. A l’inici de la segona, l’equip manlleuenc perdia per 1-4 i va acabar la final guanyant 6-5.

Les primeres a marcar van ser les vallesanes, rematada de Gemma Solé al fons de la porteria al minut 10. La reacció del Manlleu no es va fer esperar, Maria Díez posava l’empat a continuació.A partir d’aquí, el Cerdanyola va fer un pas endavant. L’equip rival se sentia còmode a la pista, fort en defensa i inspirat en atac. Gemma Solé va fer dues dianes més abans d’anar al descans.

Aquesta dinàmica es va mantenir durant els primers minuts de la segona part. Les manlleuenques van desaprofitar un penal a favor i va ser el Cerdanyola qui ampliava la diferència. Lluny d’ensorrar-se, el Manlleu va començar la remuntada instants després d’encaixar el quart gol. Servei ràpid des del mig del camp, llançament de Casarramona que s’estavellava contra el pal, Nara López agafava el rebot i anotava el segon. Maria Díez, Ona Castellví (2) i Maria Anglada van protagonitzar la remuntada amb els seus gols. Poc abans d’acabar el partit, el Cerdanyola marcava el cinquè de falta directa, però la victòria manlleuenca ja estava decidida.

D’aquesta manera, el Manlleu es treu l’espina de la temporada passada, que va caure a la final de la Lliga Catalana contra el Palau per aixecar aquest títol abans d’iniciar el seu camí en les competicions oficials.