Primera victòria i primera derrota pel futbol manlleuenc

L'AEC Manlleu cau davant del Sant Cugat i el CEFS Manlleu goleja al Pineda de Mar

elter.net 25 d'octubre de 2021 a les 19:16
Miquel Vilasis va ser l'autor de l'únic gol manlleuenc | AEC Manlleu

El conjunt entrenat per Manel Sala suma la primera derrota d’aquesta temporada contra el Sant Cugat (3-1). Els santcugatencs es van avançar al marcador a l’inici del partit i, malgrat posar l’empat aviat, el Manlleu no va ser capaç d’aturar l’ofensiva rival, que va marcar dues vegades més.

L’AEC Manlleu va visitar dissabte el camp del Sant Cugat per jugar la quarta jornada de Primera Catalana. Jordi Ranera va encetar el marcador quan tot just s’havien jugat tres minuts. Primera ocasió de perill, un xut amb rosca des de l’interior de l’àrea manlleuenca. Malgrat aquesta mala arrencada, l’equip manlleuenc no es va arronsar i al cap de tretze minuts, ‘Mixi’, va posar l’empat amb un xut de falta al centre de la porteria. El resultat es va mantenir fins a gairebé al final del primer temps, però els problemes en defensa del Manlleu i la pressió de Ranera i Arnau es van acabar traduint en una altra diana pel conjunt local.

De nou, mal començament. En el primer minut de la segona part, el Sant Cugat va tornar a marcar. A partir d’aquest moment, l’electrònic es va congelar i cap dels dos equips va ser capaç d’anotar cap altra diana. El Manlleu va tenir moltes oportunitats, però no les va saber convertir. El pròxim cap de setmana el conjunt manlleuenc rebrà a casa el Sant Ildefons.

Primera victòria i golejada del CEFS Manlleu (2-7)

La quarta jornada de la Lliga Divisió Honor Catalana Futbol Sala va enfrontar diumenge al migdia al Pineda de Mar contra el CEFS Manlleu. El conjunt entrenat per Alberto Cárdenas va demostrar del que és capaç i va dominar els 40 minuts. Òscar Alcantara, Isaac Martínez, Moha Darka (2), Marcos Bautista, Isaac Moreno i Sergi Vargas van fer les set dianes manlleuenques. Va ser la primera victòria i els primers punts de la temporada pel conjunt manlleuenc.