25 d'abril de 2024

Ordre del dia del ple ordinari de l'Ajuntament de Manlleu del mes d'octubre

La modificació de diverses taxes fiscals seran protagonistes en una sessió que es podrà seguir a Ràdio Manlleu

elter.net 25 d'octubre de 2021 a les 12:56
Per primer cop en més d'un any i mig el ple es podrà celebrar sense restriccions | elter.net

Aquest dimecres, 26 d’octubre, a partir de les 19h i en directe a Ràdio Manlleu, se celebra a la sala de sessions de l’Ajuntament de Manlleu el ple ordinari d’aquest mes d’octubre.


Aquest és l’ordre del dia:


-Aprovació de l’acte de la sessió anterior.


-Modificació del pressupost. Crèdits extraordinaris i suplements.


-Modificació de les Ordenances Fiscals per a l'any 2022 – Ordenança general de gestió, liquidació, inspecció i recaptació d’ingressos de dret públic municipals.


-Modificació de les Ordenances Fiscals per a l'any 2022 – Impost sobre bens immobles.


-Modificació de les Ordenances Fiscals per a l'any 2022 – Impost sobre activitats econòmiques.


-Modificació de les Ordenances Fiscals per a l'any 2022 – Imposta sobre vehicles de tracció mecànica.


-Modificació de les Ordenances Fiscals per a l'any 2022 – Imposts sobre l’increment de valor de terrenys de naturalesa urbana.


-Modificació de les Ordenances Fiscals per a l'any 2022 – Impost sobre construccions, instal·lacions i obres.


-Modificació de les Ordenances Fiscals per a l'any 2022 – Taxa per aprofitament especial del domini públic local a favor d’empreses explotadores de serveis de subministraments d’interès general.


-Modificació de les Ordenances Fiscals per a l'any 2022 – Taxa d’utilització privativa o aprofitament especial de domini públic local.


-Modificació de les Ordenances Fiscals per a l'any 2022 – Taxa d’estacionament de vehicles de tracció mecànica en vies públiques municipals.


-Modificació de les Ordenances Fiscals per a l'any 2022 – Taxa per la prestació del servei de teleassistència domiciliària.


-Modificació de les Ordenances Fiscals per a l'any 2022 – Taxa per la prestació dels serveis d’intervenció administrativa en l’activitat dels ciutadans i les empreses.


-Modificació de les Ordenances Fiscals per a l'any 2022 – Taxa per la prestació del servei de gestió de residus municipals.


-Restabliment del reequilibri econòmic del contracte de concessió de la gestió de servei públic de l’escola bressol municipal "Els Picarols".


-Successió de contractista del contracte de gestió del servei públic d'aigua potable, el contracte de gestió del servei de clavegueram i el contracte de serveis de gestió ianteniment de les instal·lacions del canal industrial.


-Ratificació de la modificació dels Estatuts del Consorci del Ter.


-Adhesió projecte OMS: Ciutats Amigues de les Persones Grans. Aprovació del Pla Operatiu de Ciutats.


-Aprovació de preus de l'encomana de gestió del servei de recollida de residus i de neteja viària de Manlleu al Consell Comarcal d'Osona 2021-2022.


-Aprovació inicial de la modificació puntual del PGOU, a l’àmbit discontinu del part del Torrent Magí i de l’antiga ETAP al Passeig del Ter, per a la implantació d’un nou centre d’atenció primària.


C) Propostes i mocions:


-Moció de suport al Tractat sobre la Prohibició de les Armes Nuclears.


D) Control de l’acció de govern:


-Donar compte dels Decrets d'Alcaldia i de les resolucions de les regidories amb competències resolutòries delegades del núm. 1484 al núm.1708 pel període comprès entre els dies 9 de setembre al 13 d'octubre.


-Donar compte de les actes de la Junta de Govern Local.


-Precs i preguntes.

Etiquetes:
Política Municipal