25 d'abril de 2024

El Casal Boira Baixa organitza una festa la nit de la Castanyada i un taller de panellets

La nit del diumenge 31 d'octubre es farà una celebració a la pista polivalent de la zona esportiva

elter.net 26 d'octubre de 2021 a les 11:17
L'entitat prepara un taller de panellets per aquest pròxim divendres

El Casal Popular Boira Baixa ha preparat un seguit d’actes per celebrar la Castanyada durant tot aquest pròxim cap de setmana, amb una festa i un sopar popular i un taller de panellets.


A les 20h del pròxim diumenge, 31 d’octubre, s’obriran les portes de la pista polivalent de la zona esportiva per totes aquelles persones que s’hagin apuntat al sopar popular, que començarà a les 21h tindrà un cost de 10 euros pels no socis i 8 euros pels socis de l’entitat, i també per aquells que vulguin gaudir de la celebració festiva de la Castanyada, una festa que comptarà amb l’actuació del grup “Juantxitos” i la música de PD Ruïnoses i PD’s Boira Baixa. Per apuntar-se a l’esdeveniment és imprescindible registrar-se prèviament a la pàgina web de l’entitat i presentar el certificat de Covid.


D’altra banda, el pròxim divendres, 29 d’octubre, de 18 a 20h i al local de Boira Baixa, es farà un taller de panellets que cadascú es podrà emportar a casa una vegada finalitzi. El preu de la inscripció és de 8 euros, 6 pels socis o les sòcies de l’entitat.

Etiquetes:
Societat