26 d'abril de 2024

El Martinelia CP Manlleu, a la conquesta de la primera Supercopa femenina d'hoquei patins de la història

Cerdanyola acull aquest cap de setmana la primera edició d'un torneig que reuneix els quatre millors equips de la lliga

elter.net 28 d'octubre de 2021 a les 15:56
Segon títol en joc aquesta temporada per les manlleuenques | CP Manlleu

Gairebé una setmana després de guanyar la Lliga Catalana, el Martinelia CP Manlleu femení és un dels quatre equips que participen aquest cap de setmana a la primera edició de la Supercopa d’hoquei patins.


El rival a semifinals per a l’equip manlleuenc és el Cerdanyola, dissabte a les 11h, precisament l’equip que les manlleuenques van derrotar a la final de la Lliga Catalana. En joc, hi haurà una plaça per a la final de diumenge a la tarda i una de les capitanes de l’equip, Anna Casarramona, assegura al programa “Femesport” de Ràdio Manlleu que serà un partit molt ajustat i que l’equip haurà d’estar molt encertat per derrotar un equip molt “imprevisible”.


El conjunt entrenat per Jordi Boada, que ja treballa amb totes les jugadores disponibles després de la disputa de l’europeu de seleccions, aspira a aixecar el segon títol de la temporada en una competició que també disputen Palau i Telecable Gijón, que jugaran l’altre semifinal. La final d’aquesta primera edició de la història de la Supercopa es disputarà a Cerdanyola, diumenge a les 19:30h.


El CP Manlleu masculí afronta l’últim partit contra l’Igualada abans de l’aturada d’un mes de l’OK Lliga


El Martinelia CP Manlleu masculí juga aquest divendres (21h) contra l’Igualada, a casa, l’últim partit abans de l’aturada d’un mes de la competició a causa de la disputa de l’europeu de seleccions. Els manlleuencs, que encadenen dues derrotes consecutives i quatre partits sense conèixer la victòria encaren el duel amb les expectatives de sumar tres punts molt importants per afrontar amb més tranquil·litat l’aturada. Els d’Arnau Casanovas i Quim Casalí van perdre contra el Voltregà l’últim partit i aquest divendres, contra l’Igualada, tenen l’oportunitat de refer-se contra un rival que té els mateixos punts, set, a la classificació.

Etiquetes:
Esports