23 d'abril de 2024

Manlleu En Comú presentarà al·legacions per l'augment de les taxes de l'IBI i de les escombraries

El partit polític creu que aquesta pujada de tributs és una «clatellada» en un moment de crisi per la pandèmia

elter.net 2 de novembre de 2021 a les 09:59
Miquel Sánchez, a Ràdio Manlleu en una imatge d'arxiu

Fa una setmana, el ple de l’Ajuntament de Manlleu va aprovar una pujada d’impostos de cara el 2022 que ja ha generat discussió i resposta per part d’altres partits polítics del consistori i de fora d’aquest.


És el cas de Manlleu En Comú, que anunciava en un comunicat que presentaran al·legacions a aquesta pujada de tributs. En la nota expliquen que s’oposen principalment a l’increment del 4,9% de la taxa sobre l’Impost de Bens Immobles (IBI) i també la corresponent a la recollida de residus. El partit anuncia que presentarà al·legacions a les ordenances fiscals perquè creuen que es tracta d’una pujada “desmesurada”, especialment en un moment “en què moltes famílies encara estan patint les conseqüències de la crisi de la pandèmia”.


El grup local afirma contundentment que es tracta d’una “clatellada” per als manlleuencs, que se sentiran molt perjudicats per aquesta pujada dels impostos. El portaveu dels Comuns, Miquel Sánchez, subratlla que “el govern municipal hauria de ser més sensible socialment i no incrementar la pressió fiscal” i que estan a favor “de la congelació dels tributs en l’actual situació econòmica”, motiu pel qual presentaran al·legacions.

Etiquetes:
Política Municipal