El Martinelia CP Manlleu guanya un Las Rozas que planta cara (0-3)

Ona Castellví i Maria Díez van ser les autores de les tres dianes manlleuenques

elter.net 6 de novembre de 2021 a les 18:26
El dissabte que ve a les 18h el Manlleu rebrà a casa a un vell conegut, el Liceo | CP Manlleu

El Martinelia CP Manlleu va guanyar amb solvència el primer enfrontament de l’OK Lliga femenina 2021-2022 contra Las Rozas, un dels conjunts recentment ascendits (0-3). El duel va obrir ahir la primera jornada. Malgrat que a priori el Manlleu era l’equip favorit, les madrilenyes van plantar cara fins al final i van gaudir d’alguns moments de domini.

L’inici del Manlleu va ser feixuc. Les jugadores entrenades per Jordi Boada es van haver d’adaptar a la pista rival i aguantar la pressió d’un Las Rozas que va sortir a la pista amb ganes de donar la sorpresa. Un cop habituades, les manlleuenques van passar a l’acció, al minut 6 de la primera part, Ona Castellví va finalitzar un contraatac ràpid amb el primer gol de la tarda. En els últims moments abans d’anar al descans, Las Rozas va tenir un parell d’oportunitats, de contraatac i a través de jugades individuals, que podrien haver acabat en gol. En el segon temps, superioritat manlleuenca, que es va traduir en dues dianes més de María Díez, que posava el 0 a 3 en els últims segons de partit.

El dissabte que ve a les 18h el Manlleu rebrà a casa el Liceo.