25 d'abril de 2024

L'AEC Manlleu perd els primers tres punts de la temporada a casa contra el Santfeliuenc (1-2)

Segona victòria consecutiva del Martinelia CP Manlleu a l'OK Lliga femenina contra el Liceo (3-1)

Elter.net 13 de novembre de 2021 a les 19:57
Martí Soler ha transformat un penal en l'únic gol del conjunt manlleuenc | elter.net

L’AEC Manlleu va perdre aquest diumenge a la tarda el partit a casa davant del Santfeliuenc, corresponent a la setena jornada de Primera Catalana. Des del primer minut, l’equip manlleuenc va anar a remolc i, malgrat uns últims minuts plegats d’oportunitats, l’encert no els va acompanyar.

Un gol matiner va deixar descol·locat a l’AEC Manlleu. El Santfeliuenc s’avançava al marcador en la primera jugada del partit, gràcies una diana de Joan Inés. El conjunt entrenat per Manel Sala li costava arribar a la porteria rival i no va ser fins al minut 17 que va tenir la primera oportunitat clara, una rematada de Roquet que marxava fora per poc. Semblava que el resultat es mantindria, però un penal just abans del descans, va donar el segon a l’equip visitant del Baix Llobregat.

Nerviosisme en els últims minuts de l’enfrontament. Un penal a favor del Manlleu va revolucionar un partit que estava encallat durant vint-i-cinc minuts. Pol Coll, especialista a agitar el joc, va forçar un penal, que Martí Soler transformava en l’únic gol del conjunt manlleuenc. En els darrers instants de partit, el Manlleu va gaudir de moltes arribades i ocasions, però no va ser capaç de transformar-les. Ara, els groc i vermells comencen un periple de tres derbis osonencs consecutius. El primer, el pròxim cap de setmana, al camp del líder de la categoria, el Tona.

El Martinelia CP Manlleu aconsegueix guanyar al Deportivo Liceo

Partit vistós i igualat. La segona jornada de l'OK Lliga femenina va enfrontar ahir a dos grans conjunts: el Martinelia CP Manlleu i el Deportivo Liceo (3-1).

Anna Casarramona va ser l'encarregada d'encetar el marcador i de materialitzar un domini del Manlleu, que va anar creixent a mesura que passaven els minuts. Durant la primera part, el conjunt entrenat per Jordi Boada va gaudir de llargues possessions i de diverses oportunitats clares. Per la seva banda, el Liceo es va tancar al darrere i es va centrar a aturar l'ofensiva manlleuenca. Quan faltaven 6 minuts pel descans, Joana Comas va fer el segon. Jugada ràpida d'equip, que va culminar amb una passada d'Anna Casarramona al segon pal i rematada de Comas, que va aparèixer des de darrere la porteria. Tot i això, la reacció del Liceo no es va fer esperar i Adriana Soto va escurçar distàncies, gairebé a continuació.

El resultat semblava inamovible: un penal i una falta directa a favor del Manlleu, desaprofitades, i una falta directa que el Liceo tampoc va poder convertir en gol. Finalment, Anna Casarramona va marcar el tercer pel Manlleu i va donar una mica d’aire al conjunt manlleuenc, que va haver de treballar de valent per aconseguir els tres punts.

El pròxim cap de setmana el conjunt manlleuenc buscarà encadenar la tercera victòria consecutiva contra el Vilanova.

Anna Casarramona i Joana Comas han sigut les golejadores d'aquest partit | elter.net