26 d'abril de 2024

La Peña Flamenca de Manlleu celebra 35 anys d'història amb la gran bailaora Susana Luipáñez

El Teatre Municipal acollirà l'espectacle el pròxim 27 de novembre

elter.net 14 de novembre de 2021 a les 11:55
L'entitat manlleuenca va ser fundada el 1986 | elter.net

La Peña Flamenca de Manlleu celebrarà el seu 35è aniversari amb un espectacle inèdit a Catalunya. El pròxim 27 de novembre a les 20:30h, el Teatre Municipal acollirà l’actuació de la gran bailaora malaguenya, Susana Lupiáñez.


“La Lupi” pujarà a l’escenari acompanyada dels cantaors Miguel Ortega i Alfredo Tejada, les guitarres de Curro de María i Oscar Lago i el ball de Marina Perea i Sara Carnero. “Èpicus” és un espectacle de ball tradicional amb tocs moderns. Un relat d’introspecció, una infinita recerca desencadenada de l’autoexigència, fins i tot, en coreografies ja creades. Les entrades ja estan disponibles i per a més informació es pot trucar al 600 65 83 72.


La Peña Flamenca va ser fundada el 1986 per un grup de persones apassionades per aquest art musical, que volien formar una associació cultural que estigués vinculada al barri de l’Erm. Ben aviat, el Festival de Flamenc de l’entitat manlleuenca es va convertir en un refent per a tot el món del flamenc, que en cada edició agrupa a més d’un centenar de persones.

Etiquetes:
Societat