23 d'abril de 2024

CorCia Teatre estrena l'espectacle «Un dia d'estiu» al Teatre municipal

El punt de partida de l'obra de dos personatges que es volen suïcidar per motius radicalment oposats

elter.net 17 de novembre de 2021 a les 09:46
L'espectacle es podrà veure el pròxim diumenge 21 de novembre

La companyia de teatre osonenca CorCia Teatre presentarà l’espectacle Un dia d’estiu, del polonès Slawomir Mrozek, el diumenge 21 de novembre, a les 6 de la tarda al Teatre Municipal de Manlleu.


Pep Simón dirigeix per primera vegada a la companyia osonenca CorCia Teatre. A l’obra intervenen els membres de la companyia Jordi Arqués i Joan Roura i s’ha incorporat per aquest espectacle l’actriu Iria Roig. L’espectacle, Un dia d’estiu, del polonès Slawomir Mrozek, es podrà veure al Teatre municipal de Manlleu. Es tracta d’un divertit text que ens convida a la reflexió des del joc i el discurs dels seus protagonistes. Parla d’actituds positives i negatives enfront la vida. El punt de partida de l’obra de dos personatges que es volen suïcidar per motius radicalment oposats ens retrata justament aquestes actituds.


La compra d’entrades anticipades es pot fer a www.entradesmanlleu.cat  i una hora abans de la funció, a la taquilla. L’import de l’entrada és de 10 euros i la funció té una durada d’1 hora i 10 minuts.

Etiquetes:
Cultura