24 d'abril de 2024

Najat El Hachmi visitarà Manlleu per comentar la seva obra «Dilluns ens estimaran»

La Biblioteca Municipal de Manlleu organitza una nova sessió del club de lectura "De tot una mica" pel pròxim dilluns

elter.net 20 de novembre de 2021 a les 09:56
Per assistir a la pròxima sessió del club de lectura "De tot una mica" cal reservar l'entrada | ACN

La Biblioteca Municipal de Manlleu ha organitzat una nova trobada del club de lectura “De tot una mica” pel pròxim dilluns 22 de novembre a les 19 h.


En aquesta ocasió els participants comentaran la novel·la “Dilluns ens estimaran” amb la seva autora, Najat El Hachmi. L’esdeveniment tindrà lloc a l’Auditori de la Fundació Antiga Caixa Manlleu i comptarà amb la conducció de l’exprofessora de l’Institut Antoni Pous, Anna Piella.


“Dilluns ens estimaran”, guanyadora del premi Nadal amb la seva versió en castellà, explica la història d’una jove que vol ser lliure i feliç, però les circumstàncies en què viu són complicades i escapar-ne li costarà un preu molt alt. Es tracta d’un relat emotiu i revelador que remarca la importància que les dones puguin viure plenament, per més que hagin d’afrontar condicionants d’origen, de classe social o de gènere.


Najat El Hachmi va néixer a Beni Sidel (Marroc), el 1979. Filla d’una família musulmana marroquina, quan tenia vuit anys es va traslladar a Vic. És llicenciada en Filologia Àrab per la Universitat de Barcelona, ha fet de mediadora cultural a Vic i de tècnica d’acollida a Granollers, i ha col·laborat en diversos mitjans de comunicació com Catalunya Ràdio, La Vanguardia o El Nou 9. Va obtenir el Premi Ramon Llull amb “L’últim patriarca” (2008). Abans, havia escrit “Jo també sóc catalana” (2004), la seva primera obra.  Autora prolífica, també ha escrit “La caçadora de cossos” (2011), “La filla estrangera” (2015), amb la qual va rebre el Premi BBVA Sant Joan i el Premi Ciutat de Barcelona; “Mare de mel i llet” (2018) i l’assaig “Sempre han parlat per nosaltres” (2019).


Per assistir a la pròxima sessió del club de lectura “De tot una mica” cal reservar l’entrada  en aquest enllaç o trucar al 93 851 14 86.

Etiquetes:
Cultura