25 d'abril de 2024

Victòria contundent del CP Manlleu contra el Vilanova (3-8)

L'equip local va jugar bé les seves cartes i durant la primera meitat va aconseguir mantenir la igualtat en el marcador

elter.net 21 de novembre de 2021 a les 10:40
Maria Díez va encetar el marcador al minut 19 | CP Manlleu

El CP Manlleu va aconseguir ahir la victòria a la pista del Vilanova (3-8). A priori les manlleuenques eren les favorites, però el conjunt vilanoví va jugar bé les seves cartes i va complicar les coses a l’equip entrenat per Jordi Boada.

Primera part difícil i feixuga. El Manlleu era superior: tenia llargues possessions de pilota i arribava a la porteria rival sense massa complicacions. Tot i això, les manlleuenques tenien problemes per acabar de definir i la defensa en zona del Vilanova les incomodava. El conjunt local feia servir les seves armes, durant tota la primera part va intentar anul·lar el joc ràpid de les manlleuenques i va aprofitar cada ocasió que va tenir per crear perill a l’àrea del Manlleu. Maria Díez va encetar el marcador al minut 19, però cinc minuts després el Vilanova va posar l’empat a través d’una falta directa. Moments després, es repetia la fórmula, però al revés: Nara López marcava de falta directa i Marina Asensi, del Vilanova, tornava a posar l’empat amb una jugada individual.

En la segona, la puntaria de les jugadores manlleuenques, es va aguditzar. Totes aquelles arribades que a la primera meitat no entraven, ara trobaven el forat. María Díez, Ona Castellví i Nara López van protagonitzar tres minuts d'eufòria manlleuenca: el partit es va desencallar amb tres gols ràpids amb de l'equip visitant. A partir d'aquí, el joc es va calmar, el Vilanova no podia aguantar el ritme de la primera i el Manlleu ho va aprofitar. De nou, Ona Castellví, Maria Anglada i Joana Comas van marcar els gols restants pel conjunt manlleuenc. En l'últim suspir, Marina Sensi va marcar el tercer de falta directa.