25 d'abril de 2024

La Piscina Municipal de Manlleu tancarà durant 4 setmanes per canviar les calderes

Les actuals presenten un desgast important i no cobreixen les necessitats diàries que requereix la instal·lació

elter.net 21 de novembre de 2021 a les 11:32
A partir del dilluns 22 de novembre s'aturarà el sistema d'aigua calenta de les dutxes | elter.net

La Piscina Municipal de Manlleu romandrà tancada des del 29 de novembre fins al 26 de desembre, ambdós inclosos, per raó d’unes obres per substituir les calderes de la piscina coberta. 


Dues de les tres calderes de la instal·lació presenten un desgast important degut al seu funcionament i no cobreixen les necessitats diàries de l’equipament municipal. L’actuació està pressupostada en 91.943 euros i ha de permetre que l’activitat de la piscina es pugui desenvolupar correctament en els pròxims anys. Se substituirà les calderes actuals per uns models més eficients, s'adaptarà les instal·lacions elèctriques, hidràuliques i sortides de fums del sistema i també es canviarà una bomba de recirculació del circuit d'aigua calenta.  


Malgrat que les obres començaran el dia 29, a partir del dilluns 22 de novembre s'aturarà el sistema d'aigua calenta de les dutxes. Tot i això, es mantindran els paràmetres de temperatura ambient i de temperaura de l'aigua de les piscines.       


Els abonats de la piscina no hauran de pagar la quota de desembre i els cursetistes rebran el retorn econòmic de les sessions que perdran d'aquest primer trimestre.

Etiquetes:
Societat