24 d'abril de 2024

Acte d'homenatge a Lluís Donoso

El teatre de l'escola Puig-Agut es va omplir per recordar la figura de l'històric sindicalista manlleuenc

elter.net 26 de novembre de 2021 a les 10:30
L'acte va aplegar unes 150 persones | JM Costa

Aquest dijous a la tarda, el teatre Puig-Agut es va omplir per retre homenatge a l’històric sindicalista manlleuenc, Lluís Donoso, que va morir a principis d’octubre a l’edat de 82 anys.


L’acte el va organitzar CCOO d’Osona, el Vallès Oriental i el Maresme, amb Gonzalo Plata, secretari de CCOO Osona fent la presentació. Es va fer un bonic homenatge a Donoso, recordant les seves vivències sindicals de la veu de Miquel Sánchez, o de la part i la implicació més social, com explicava Miquel Casanovas, que va fer Lluís Donoso amb els veïns, les entitats o les associacions, especialment al barri de l’Erm. Marga Donoso, la filla, va parlar des d’una visió més personal i familiar i Javier Pacheco, secretari general de CCOO de Catalunya, va comentar que Donoso “forma part de la gent que va canviar aquest país en la consolidació de la democràcia i les llibertats”. Finalment, l’alcalde de Manlleu, Àlex Garrido, va explicar la importància del sindicalista en la vida manlleuenca i en tot el que feia.


Durant l’acte va haver-hi intervencions musicals a càrrec de l’Escola Municipal de Música de Manlleu i, per concloure, es va oficialitzar el canvi de nom de la sala d’actes de l’escola Puig-Agut, que a partir d’ara es dirà “Sala Lluís Donoso”.

Etiquetes:
Societat