25 d'abril de 2024

L'AEC Manlleu, líder de la Primera Catalana

En hoquei, una freda i una de calenta pel Martinelia CP Manlleu i en futbol sala, empat del conjunt manlleuenc

elter.net 28 de novembre de 2021 a les 21:02
El Manlleu ha creat més perill en la primera part, però en la segona ha sigut més efectiu | Oriol Anglada

El Municipal de Manlleu va acollir aquest diumenge a la tarda el derbi osonenc entre l’AEC Manlleu i el Vic Riuprimer (4-1). L’equip manlleuenc es col·loca líder de la classificació de la Primera Catalana després d’una victòria amb remuntada inclosa.

El Manlleu va prendre la iniciativa i va ser protagonista en l’arrenvada del partit amb diverses arribades. Malgrat que l’equip local portava el pes i va tenir les millors ocasions, van ser els visitants els que van marcar primer. Marc Rosell va veure l’arribada ràpida d’Àlex Valls a l’esquena d’Isaac Aguilar, que definia amb un xut creuat. L’empat no va arribar fins als últims minuts de la primera meitat. Roquet va entrar amb molta potència a l’àrea rival i va rematar acrobàticament una pilota a l’aire, enviant-la al fons de la porteria contrària. Abans del descans, Marc Pagès i Jordi Costa van tenir dues ocasions clares, però l’esfèric va acabar sortint a fora per pocs centímetres.

El Manlleu va avisar diverses vegades abans de marcar el segon. Gran jugada de Marc Grifell, que finalitzava Roquet amb un xut des del punt de penal (2-1). El tercer pujava al marcador quan faltaven dotze minuts per acabar el partit. Jugada confusa, centrada de córner que entre Joel Solà i el porter visitant enviaven a gol. El Manlleu va crear més perill a la primera part, però en la segona va tenir més encert i va aprofitar cada oportunitat. La cirereta del pastís la posava, a l’últim minut, Pius Quer.

L’AEC Manlleu aconsegueix guanyar el segon derbi i el pròxim partit, que es jugarà l’11 de desembre, li tocarà visitar el camp del Vic, en el tercer derbi consecutiu. En joc estarà la primera plaça.

Desenllaç desafortunat en l’enfrontament del Martinelia CP Manlleu a casa del Reus (4-3)

L’OK Lliga masculina es va reprendre aquest cap de setmana després de l’europeu. El Martinelia CP Manlleu va veure com la victòria a la pista del Reus se li escolava pels dits en els últims minuts, després d’anar per davant en el marcador durant gairebé tot l’enfrontament (4-3).

L’inici va ser prudent i amb poques arribades. El capità, Biel Pujadas, va trencar aquests primers moments de tempteig amb un gol de murri. Després d’uns minuts grisos, el Reus va tenir una clara oportunitat amb un penal a favor, que no aprofitava. Arcas va fer diverses intervencions providencials, que evitaven que el rival fes el primer. En els darrers instants de la primera meitat, Pol Franci va recuperar la pilota al mig de camp, el porter rival va sortir de l’àrea per treure-li, no ho va aconseguir, el manlleuenc centrava i Biel Pujadas ha enviat la pilota al fons de la porteria (0-2).

En la represa, el Reus va sortir molt endollat i va seguir insistint, fins que al minut 6 va escurçar distàncies. Diego Rojas, des de darrere la porteria, es plantava davant d’Arcas i marcava el primer pels del Baix Camp. En els següents minuts, muntanya russa, joc calmat, que ràpidament s’accelerava, amb oportunitats de gol pels dos conjunts. El Reus fallava una falta directa i el Manlleu, amb inferioritat numèrica, marcava el tercer. Passada llarga de Biel Pujadas a Pol Franci, que aconseguia superar a Càndid amb una gran definició. Tot i això, el Reus no va abaixar els braços i va tornar a retallar distàncies gairebé a continuació. Tres minuts després, tornava a marcar el conjunt local de falta directa (3-3). Finalment, i amb un xut des de camp propi, el Reus feia el quart i es posava per davant en el marcador per primer cop en tot el partit per sumar els tres punts.

Màxima emoció en el primer derbi de la temporada entre el CP Manlleu femení i el Voltregà (3-2)

El primer derbi de la temporada es va celebrar dissabte a la pista de Manlleu. La igualtat entre el CP Manlleu i el CP Voltregà va fer que el partit es decidís en petits moments d’excel·lència, dins d’un enfrontament marcat pel gran nivell dels dos equips (3-2).

Nara López es va colar pel mig de la defensa rival i fent gala d’una gran qualitat tècnica va realitzar un ganxo ràpid cap a la dreta i va enviar la pilota a l’escaire, per sobre de la portera rival. Bon inici per les manlleuenques, que es van avançar al marcador quan tot just s’havien jugat cinc minuts de partit. Durant la primera meitat, el Manlleu va portar el pes del partit, però malgrat ser capaces de generar perill, faltava l’última empenta per traduir les oportunitats en gols. Set minuts després del gol manlleuenc, el Voltregà va marcar el seu de falta directa. Anna Farré va parar el primer intent, però Berta Tarrida va caçar el rebuig i va posar l’empat.

El Voltregà estava molt ben col·locat en defensa i complicava les coses al conjunt manlleuenc, que li costava trobar el forat. El partit es va decantar a favor de l’equip entrenat per Jordi Boada, gràcies a un penal a favor que Ona Castellví va transformar en el segon i una fantàstica acció de Joana Comas que, després d’una gran parada d’Anna Farré, va agafar el rebuig i com un llamp es va plantar al camp contrari i va marcar el tercer.

Emoció fins al final. Un gol d’Esther Vistós quan faltaven cinc minuts per acabar el partit va fer que la tensió es mantingués fins a l’últim instant. Finalment, victòria del Manlleu, que va aconseguir la quarta victòria consecutiva.

El CEFS Manlleu treu un punt de l’enfrontament contra el Lloret (5-5)

El conjunt entrenat per Alberto Cárdenas va rebre dissabte a casa al Lloret, el cuer de la classificació de la Lliga Divisió Honor Catalana. Malgrat que el Manlleu era el favorit, van ser els visitants qui van encetar el marcador amb un gol de Luis Marin. Reacció ràpida dels manlleuencs, Isaac Martínez va posar l’empat gairebé a continuació. Isaac Moreno (2), Isaac Martínez i Moha van fer la resta de gols pel conjunt local.