25 d'abril de 2024

Ciutadans presenta una esmena als pressupostos de la Generalitat per a la construcció d'una comissaria dels Mossos

Francisco Javier Jiménez, portaveu a Manlleu, denuncia la «falta de previsió» de l'equip de govern en temes de seguretat

elter.net 29 de novembre de 2021 a les 11:33
Jiménez i García, divendres passat a Manlleu | elter.net

Joan García, diputat al Parlament pel grup polític Ciutadans, va ser divendres passat a Manlleu acompanyat de Francisco Javier Jiménez, portaveu de la formació taronja a Manlleu, per anunciar l’esmena que ha presentat el partit als pressupostos de la Generalitat per a la construcció d’una comissaria dels Mossos d’Esquadra a la ciutat.


Així ho va anunciar García en el marc d’una campanya amb to electoral que està realitzant Ciutadans en diferents municipis de Catalunya. Les propostes que presenta el partit arreu estan destinades a la millora de la seguretat ciutadana, però per Manlleu, van anunciar que han presentat una esmena als pressupostos de la Generalitat perquè es construeixi una comissaria dels Mossos d’Esquadra. Joan García explicava que pel partit és una prioritat “frenar la inseguretat que pateixen molts pobles i moltes ciutats de Catalunya”. Concretament a Manlleu, han demanat no només que s’incrementi el nombre d’efectius de Mossos, sinó que es construeixi una comissaria al municipi.


Per la seva banda, Francisco Javier Jiménez, portaveu de Ciutadans a Manlleu, va denunciar la “falta de previsió” de l’equip de govern per fer front al problema d’inseguretat que senten els manlleuencs. “S’han d’exigir mesures a mig i llarg termini, ara mateix s’estan aplicant de manera insuficient”, afirmava Jiménez. Al mateix temps, va agrair la tasca que està realitzant la plataforma “Manlleu diu prou” i va visitar, al costat de Joan García, veïns i veïnes del barri de l’Erm per conèixer la “preocupació existent a la zona” davant l’augment de la inseguretat.

Etiquetes:
Societat