25 d'abril de 2024

La visita dels Reis d'Orient a Manlleu recupera la tradicional cavalcada

Després de l'èxit de l'any passat, també s'instal·larà el Campament Reial a la plaça Dalt Vila

elter.net 4 de desembre de 2021 a les 11:45
Els Reis de l'Orient arribaran a Manlleu el 5 de gener a les 11 del matí | elter.net

Melcior, Gaspar i Baltasar visitaran Manlleu el pròxim dimecres 5 de gener. Abans, torna el Campament Reial a la plaça Dalt Vila, un recorregut on descobrir tots els acompanyants de Ses Majestats i els seus secrets màgics. A més, es recupera la cavalcada reial, que recorrerà els carrers de la ciutat.


Com es fabriquen els caramels? Com es reparteixen tots els regals? Què en fan de les pipes dels infants? Totes aquestes preguntes trobaran resposta al Campament Reial que s'instal·larà a la plaça Dalt Vila els dies 3 i 4 de gener. Tendes, maquinària, carbó i llaminadures ompliran l'espai, que es podrà visitar de les 16 a les 21 h. S'organitzaran circuits d'una hora amb grups reduïts i en franges de cinc minuts. Les entrades es podran reservar a través d'aquest enllaç o físicament a Can Puget, a partir del dilluns 20 a les 10h.


Els Reis de l'Orient arribaran a Manlleu el 5 de gener a les 11 del matí. Els nens i nenes podran entregar les seves cartes a la plaça Crist Rei, davant de l'Església de Santa Maria. A la tarda, cavalcada reial pels carrers de la ciutat. Aviat, s'informarà del recorregut que se seguirà.


Per altra banda, l'Ajuntament de Manlleu busca patges per acompanyar a Ses Majestats durant la seva visita. Per participar de la seva rebuda, caldrà inscriure's en aquest formulari.

Etiquetes:
Societat