27 d'abril de 2024

5 de 5 del Martinelia CP Manlleu a l'OK Lliga femenina

El masculí va ser golejat per un Barça inspirat que no va perdonar (2-13)

Elter.net 4 de desembre de 2021 a les 20:41
Maria Díez (3) i Anna Casarramona van ser les golejadores del partit | elter.net

El Martinelia CP Manlleu suma una nova victòria contra el Sant Cugat (0-4) i amplia la seva ratxa de victòries. El conjunt entrenat per Jordi Boada segueix imbatible a l’OK Lliga femenina i es manté líder de la classificació, empatat de punts amb el Vila-sana.

El partit, corresponent a la cinquena jornada de la competició, es va jugar ahir a les 20:30 h a la pista del Sant Cugat. Maria Díez va encetar el marcador al minut 7 de la primera part. La jugadora manlleuenca va aconseguir el triplet amb dos gols gairebé consecutius en els últims moments de partit. El gol restant va ser obra d’Anna Casarramona. El Manlleu va sumar els tres punts amb solvència, davant d’un rival que no guanya des de la primera jornada.

Jordi Boada, entrenador de l’equip manlleuenc va dir que havien fet un “partit seriós” i que en aquesta ocasió havien “patit poc”. Sobre el que vindrà, Boada va explicar que “les noies treballen molt bé i de moment tenim bona dinàmica, però tots els partits són molt difícils. Prepararem amb màxima concentració el partit de dimarts que ve”.

El Martinelia CP Manlleu rebrà a casa al Girona a les 21h. El rival no ha aconseguit guanyar cap partit i es troba en l’última posició de la classificació amb zero punts, empatat amb el Vilanova.

Derrota contundent del CP Manlleu a casa contra el líder (2-13)

La desena jornada de l’OK Lliga va reunir ahir al Martinelia CP Manlleu i el líder de la classificació, el Barça. Els visitants van sortir amb força i des del primer moment van marcar el ritme del partit, que va acabar amb un contundent 2 a 13 al marcador.

El primer gol no es va fer esperar, Nil Roca va marcar al minut 2 de joc. El Manlleu no va poder parar l’ofensiva rival i va veure impotent com el Barça, inspirat, anava ampliant la diferència. Vuit gols del conjunt entrenat per Eduardo Castro en els primers vint-i-cinc minuts, certificaven el domini absolut dels visitants. El capità manlleuenc, Biel Pujadas, va aconseguir marcar el primer gol de l’equip local, però de seguida el Barça va reprendre la golejada.

En el segon temps, va continuar la pluja de gols de l’equip rival. Sebastià Moncusí va fer el segon del Manlleu, però de nou, l’alegria va durar poc perquè l’atac dels barcelonins no va parar en cap moment. El recompte de gols va quedar de la següent manera: Nil Roca, Helder Nunes, Pau Bargalló, Sergi Llorca i Ignacio Alabart van marcar un gol cadascú, dos de Sergi Panadero i sis de Rodrigues.

“Sabíem el risc de jugar contra el Barça” va explicar Arnau Casanovas, entrenador del CP Manlleu. “Tenen un nivell molt alt, però nosaltres també hem sortit intimidats” va assegurar. Tot i aquesta derrota, Casanovas va dir que l’equip “sempre vol jugar” i que “ja tenim ganes d’anar a l’Alcoi i treure’ns aquesta espina”.