25 d'abril de 2024

Manel Molera presenta un recull de les seves receptes més exitoses i pràctiques

"Cuina pràctica, 29 receptes per sorprendre" ha estat elaborat amb la col·laboració de l'Associació Tapís

elter.net 5 de desembre de 2021 a les 18:34
El Museu del Ter va acollir la presentació del llibre | Museu del Ter

El Museu del Ter va acollir aquest dijous la presentació del llibre "Cuina pràctica, 29 receptes per sorprendre" del xef manlleuenc Manel Molera i Pascual. L'obra forma part de la col·lecció "Els llibres del Tapís" del projecte Aktua de l'Associació Tapís.


El llibre recull les receptes més pràctiques i exitoses de l'autor, algunes de ben senzilles i d'altres més complexes. Manel Molera és conegut per la seva llarga trajectòria com a xef del Restaurant Torres Petit i la Fonda Torres, negoci familiar que van engegar els seus besavis a principis del segle XX.


Tots els beneficis de la publicació aniran destinats a l'entitat solidària. Els joves del projecte Aktua han tingut un paper clau en la confecció del llibre, que ha estat elaborat de forma artesanal. Els participants han fet cada pàgina del llibre, han folrat les tapes, s'han encarregat de la impressió, han enquadernat tots els exemplars i, a més, participaran de la seva distribució i venda. Després de la presentació, els assistents van poder provar algunes de les receptes que apareixen en el llibre.


L'Associació Tapís és una entitat sense ànim de lucre, creada el 1984, que actualment treballa per donar resposta a les dificultats derivades de l'exclusió sociolaboral.

Etiquetes:
Cultura