24 d'abril de 2024

Gerard Farrés afrontarà el seu quinzè Dakar

El pilot de Manlleu tornarà a formar part de l'equip South Racing Can-Am

elter.net 27 de desembre de 2021 a les 10:00
Diego Ortega serà el nou copilot de Gerard Farrés al Dakar 2022 | @katharsis.co

Gerard Farrés ha confirmat la seva participació en el raid més dur del món, que per tercer any consecutiu es celebrarà a l’Aràbia Saudita. El pilot de Manlleu forma part de l’expedició osonenca, que el pròxim 1 de gener sortirà de la ciutat de Jeddah, el punt de sortida de la competició.


Serà el quinzè cop que Farrés hi pren part, el quart amb un bugui a la categoria T4 de SidebySide. En el Dakar hi ha aconseguit dos podis, la tercera posició en motos el 2017 i la segona el 2019 amb el bugui. Enguany canvia d’acompanyant. Diego Ortega, enginyer mecànic de Melilla, ocupa el lloc d’Armand Monleón i els dos correran per l’equip South Racing Can-Am.


Amb sortida i arribada a Jeddah, el Dakar 2022 es portarà a terme entre l’1 i el 14 de gener i comptarà amb un recorregut de 8.177 km, repartits entre les dotze etapes més el pròleg. D’aquests, 4.258 seran cronometrats. El nou trajecte aprofita al màxim el terreny que ofereix l’Aràbia Saudita i aposta per l’espectacularitat. Les dunes i la sorra tindran un paper protagonista en aquesta 44a edició.


Aquest any participaran més de 1.000 pilots i copilots, procedents de 55 països diferents. Espanya, França i Països Baixos són els més representats.    

Etiquetes:
Esports