25 d'abril de 2024

L'Ajuntament adjudica el contracte del servei de recollida porta a porta per un valor de 23 milions d'euros

L'empresa TAC Osona s'encarregarà del recull de voluminosos

elter.net 6 de desembre de 2021 a les 10:39
Tac Osona es farà càrrec de la recollida de voluminosos | elter.net

La setmana passada es va celebrar un ple extraordinari de l’Ajuntament de Manlleu que va servir per adjudicar dos contractes per la implementació del porta a porta i el servei de neteja viària.


En el quart i últim punt del ple extraordinari hi constava l’aprovació de l’adjudicació dels dos lots de contracte del servei de recollida de residus amb la modalitat porta a porta i de neteja viària. L’empresa guanyadora de la primera licitació va ser Cespa, adjudicada per un preu de 23.140.335,58 euros. El segon lot, de recollida de voluminosos i reservat a centres especials de treball, el va aconseguir la Fundació Tac Osona, per un valor de 490.132,50 euros. 


Ambdós lots d’aquest contracte compten amb el suport de l’Agència de Residus de Catalunya i van ser aprovats per unanimitat. D’acord amb l’ajut obtingut, el contracte inclou objectius d’eficiència social i la seva adjudicació s’ha fet tenint en compte criteris d’innovació i de reducció de l’impacte ambiental. Si bé es farà de manera gradual i per fases, l’execució del contracte ha de permetre canviar el model de recollida de residus i implantar la recollida porta a porta a tot el municipi durant el proper any 2022. El canvi de model va associat a la identificació de les persones usuàries del servei, pensada per aplicar un sistema de taxa justa de residus a partir de l’any següent (2023).

Etiquetes:
Política Municipal