25 d'abril de 2024

El Teatre Municipal acollirà l'obra «Shakespeare i Beckett: Maleïts bessons»

Jordi Coca dirigeix l'obra, que compta amb l'organització i coproducció de l'Ajuntament de Manlleu

elter.net 30 de desembre de 2021 a les 08:57
"Shakespeare i Beckett: Maleïts bessons" parla de les semblances que compartim la humanitat sencera | Jordi Vidal

Manlleu rebrà l’espectacle “Shakespeare i Beckett: Maleïts bessons” de la companyia Teatre del Temps XXI. L’obra s’estrenarà a la ciutat el 15 de gener a les 20:30h i comptarà amb les actuacions d’Esther Bové i Viqui Sanz.


La nova proposta del Teatre Municipal està dirigida per Jordi Coca, amb organització i coproducció de l’Ajuntament.


El cost de les entrades és de 10 euros i es poden adquirir en línia a partir del pròxim dilluns 3 de gener o de forma presencial, una hora abans de la funció al mateix teatre. També es realitzarà una funció privada per l’alumnat de segon de batxillerat dels centres educatius manlleuencs.


“Shakespeare i Beckett: Maleïts bessons” parla de les semblances que compartim la humanitat sencera. Segons els autors, tothom té ambicions, pors i desitjos similars; tothom pot estimar, odiar i envejar; tothom té records i tothom pateix per la falta de memòria. Tots naixem i morim. Partint de les obres de Shakespeare, amb la traducció de Josep M. de Sagarra i Joan Sallent, Jordi Coca aprofundeix en els racons més foscos i els tombs que dona la vida, amb una posada en escena sòbria i un aire desconcertant.

Etiquetes:
Cultura