24 d'abril de 2024

Cursos gratuïts d'idiomes per a professionals del sector turístic de Manlleu

La formació s'impartirà a partir del mes de gener de forma presencial

Elter.net 31 de desembre de 2021 a les 09:58
Els cursos s'impartiran a l'Escola Oficial d'Idiomes d'Osona | elter.net

En el marc del Pla estratègic de turisme de Catalunya, la Direcció General de Turisme ha impulsat diversos curos gratuïts de llengua anglesa i francesa dirigits als professionals del sector turístic català.


La iniciativa, que rep la col·laboració de les Escoles Oficials d’idiomes, té l’objectiu de millorar la formació dels professionals i la seva capacitat per expressar-se en aquests idiomes. D’aquesta manera, es vol aconseguir una atenció al client més bona, que afavoreixi la captació de nous viatgers internacionals i la fidelització de la clientela.


Els cursos s’impartiran a partir del mes de gener de forma presencial a l’Escola Oficial d’Idiomes d’Osona, situada a Vic. Les inscripcions ja estan obertes i es tancaran un cop s’omplin els grups. Per reservar plaça cal contactar amb l’escola d’idiomes i acreditar que es treballa en una empresa relacionada amb el sector turístic. Per a més informació o tramitar la inscripció, podeu trucar al 667 051 902 o a través del correu turisme@eoiosona.cat.

Etiquetes:
Societat