25 d'abril de 2024

Gerard Farrés i Diego Ortega completen el pròleg del Dakar 2022 i assoleixen l'11a posició

S'està disputant la primera etapa llarga de la competició amb un recorregut de 334 km per Ha'il

elter.net 2 de gener de 2022 a les 11:18
Gerard Farrés i Diego Ortega valoren la seva actuació en el pròleg de la competició | IG Gerard Farrés

Superada la primera jornada del raid més dur del món. El pilot de Manlleu, Gerard Farrés, i el seu copilot, Diego Ortega, han finalitzat els primers 19 km, el pròleg, sense problemes.


“Estamos contentos. Hemos hecho lo que teníamos que hacer”, ha explicat Ortega. El recorregut inicial, entre Jeddah i Ha’il, ha sigut un bon exemple de com serà la competició d’enguany: pistes arenoses i dunes constants.


Farrés i Ortega han aconseguit l’11a posició, darrere dels seus companys. Tal com va explicar “Farreti” dies abans d’encetar el raid, enguany el seu objectiu principal és “seguir sumant experiència en l’especialitat i ajudar a l’estructura del seu equip, el Can-am Factory South Racing. De moment, AJ Jones i Gustavo Gugelmin són quarts, seguits per Aron Domzala i Maciej Marton, i Molly Taylor i Dale Moscatt en sisena posició.


Avui s’està disputant la primera etapa (1B) amb 334 km de recorregut per Ha’il, molts eslàloms i grans turons de sorra. La 44a edició del Dakar tindrà 12 etapes amb un total de 8.375 km, 4.258 cronometrats. El Dakar 2022 finalitzarà el pròxim divendres 14 de gener. Enguany la competició compta amb més de 1.000 pilots i copilots.

Etiquetes:
Esports