27 d'abril de 2024

La 40a edició del Concurs de Pintura Ràpida ja té guanyadors i guanyadores

El pintor Lluís Puiggròs s'ha endut el primer premi de la competició manlleuenca

elter.net 2 de gener de 2022 a les 17:32
Guanyadors i guanyadores de la 40a edició del Concurs de Pintura Ràpida de Manlleu | Betlem Parés

L’Ajuntament ha celebrat aquest matí el 40è Concurs de Pintura Ràpida de Manlleu. Des de primera hora, una trentena d’artistes han plasmat diferents racons del municipi i han entregat les seves pintures abans de les 13h. La competició, gratuïta i oberta a tothom, comptava amb quatre premis, un d’aquests, cortesia del Gremi de Tonis de Manlleu.


Joan Clota Garcia, escriptor i il·lustrador; Anna Serra Bancells, arquitecta i artista, i Helena Codony Güell, cordonista dels Tonis de Manlleu, han format el jurat del concurs i han valorat l’estil, la tècnica, la composició i l’originalitat de les obres presentades. El primer premi, dotat amb 300 euros, se l’ha endut el pintor Lluís Puiggròs, amb un acrílic de la recta de Vic a Manlleu. La plaça Crist Rei i la parròquia de Santa Maria de Manlleu, el Passeig del Ter i els canals de la ciutat, han sigut els indrets que han servit d'inspiració per la resta de guardonats.


Les obres dels participants romandran exposades a la sala d’exposicions de Can Puget fins al 30 de gener. A més, els artistes podran posar preu a les seves pintures. Sobre el nombre de participants, la regidora de Cultura i Mitjans de Comunicació, Eva Font, considera que “ha sigut baixa”, però ho atribueix a la “situació incerta” provocada per la pandèmia i anima a la ciutadania a participar d’aquest tipus d’activitats, actes i competències culturals.   

Etiquetes:
Cultura