25 d'abril de 2024

La Generalitat de Catalunya obre convocatòries per fomentar l'ocupació i contractació de persones en situació d'atur

S'ha engegat una línia adreçada a persones majors de 30 anys i dues més destinades a joves

elter.net 8 de gener de 2022 a les 16:26
Per a més informació podeu trucar al 93 782 71 86 | elter.net

El Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya ha obert una convocatòria destinada a la contractació de persones més grans de 30 anys en situació d’atur.


Les accions subvencionables són els contractes indefinits i els contractes temporals amb una durada mínima de 12 mesos. Els possibles beneficiaris són les entitats sense ànim de lucre, associacions i fundacions i cooperatives de treball associat. També persones físiques o jurídiques privades o comunitats de béns amb capacitat per subscriure un contracte de treball.


Per altra banda, s’ha obert un parell de convocatòries adreçades a la contractació de persones joves. Les entitats beneficiàries són les mateixes que en l’anterior, però sense les persones jurídiques privades sense ànim de lucre. La primera, per a contractes laborals i, la segona, per a contractes de la modalitat en pràctiques.


Cada convocatòria té els seus requisits i condicions específiques. Per a més informació, podeu consultar el portal web de l’OPE Manlleu, enviar un correu a empresa@manlleu.cat o trucar al 93 782 71 86.

Etiquetes:
Economia i empresa