25 d'abril de 2024

L'AEC Manlleu punxa al camp del Sant Just (2-0)

El Martinelia CP Manlleu femení suma la desena victòria consecutiva contra el Mataró (4-0)

elter.net 15 de gener de 2022 a les 19:51
El Manlleu ho va provar per totes bandes, però no va aconseguir marcar | Oriol Anglada

Primer partit fora de casa del 2022 contra l’Atlètic Sant Just, que va acabar amb derrota manlleuenca (2-0). Partit amb molt respecte entre els dos conjunts, que es va resoldre amb un gol a cada part. L’AEC Manlleu va tancar ahir la primera volta de la competició com a líder de Primera Catalana amb 28 punts: 9 victòries, 3 derrotes i 1 empat.

Poques ocasions durant el primer temps. El gol del Sant Just va arribar al minut 31 de córner, obra de Guillem Cardelus. El segon no es produiria fins a la segona part, un xut d’Arnau Ruiz des de la frontal, que va sorprendre Ivan. A partir d’aquest moment, el conjunt local va regalar la possessió, però es va col·locar molt bé en defensa. El Manlleu ho va provar per totes bandes, a la primera part va atacar més per l’esquerra i en la segona per la dreta. Joel Solà va tenir una bona ocasió amb un xut de falta, que va sortir fora per poc. Tot i la insistència, el resultat no es va moure i el Manlleu no va poder rascar cap punt.

El pròxim enfrontament també serà en camp contrari contra el Can Vidalet, que actualment ocupa la setena posició. El partit tindrà lloc el diumenge 23 de gener a les 12:30h.

Superioritat del Martinelia CP Manlleu davant d'un Mataró que planta cara

El Martinelia CP Manlleu va rebre ahir a la tarda al Mataró (4-0). La desena jornada de l’OK Lliga femenina va enfrontar aquesta tarda al líder de la competició contra el conjunt que actualment ocupa la dotzena posició. Les mataronines van plantar cara, però el conjunt entrenat per Jordi Boada va dominar durant tot el partit i va anar trobant el forat per ampliar la diferència.

Maria Anglada i Maria Díez van ser les encarregades de materialitzar la superioritat manlleuenca amb dos gols gairebé consecutius. L’equip local no va obrir la llauna fins a l’equador de la primera part, malgrat que va gaudir de diverses oportunitats. El Mataró es va tancar molt bé al darrere i va defensar amb dents i ungles la porteria defensada per Ariadna Escalas. Com anècdota, en vint-i-cinc minuts només es van produir dues faltes, una per a cada equip.

La segona meitat va començar amb un penal a favor de les manlleuenques, que Maria Díez no va poder convertir. Tot i això, tres minuts després, Díez esmenava l’oportunitat perduda amb un golàs de volea. El desgast físic de la primera part va passar factura a l’equip visitant, que en els darrers minuts li va costar més aturar l’ofensiva del Manlleu. Ona Castellví va marcar el quart quan faltaven tretze minuts per acabar el partit.