26 d'abril de 2024

Crida a dones artistes per formar part d'una exposició col·lectiva en el marc del Dia Internacional de les Dones

El tema d'enguany és el recull de poemes «La fàbrica» de Miquel Martí i Pol

elter.net 18 de gener de 2022 a les 10:46
Grup de dones que van participar en la primera edició de l'exposició | elter.net

Un any més, des de l’Ajuntament i les regidories de cultura i igualtat organitzen una exposició col·lectiva amb peces realitzades per dones manlleuenques. L’activitat s’emmarca en el 8 de març, Dia Internacional de les Dones.

De nou es durà a terme aquesta exposició, que es podrà veure del 5 al 27 de març a la sala d’exposicions de Can Puget, amb inauguració el divendres 4 de març. Enguany, la temàtica anirà sobre el recull de poemes “La fàbrica”, de Miquel Martí i Pol, coincidint amb el 50è aniversari de la seva publicació. Aquest dijous, 20 de gener, a Can Puget (19:30h) es farà la primera trobada entre les artistes per començar a donar forma a una exposició on tenen cabuda tota mena d’expressions artístiques, com la pintura, l’escultura, el dibuix, la fotografia, els escrits, la dansa o la música, entre d’altres.

Totes les artistes que participin en la mostra rebran com a obsequi un exemplar de “La fàbrica” de Miquel Martí i Pol. A més, amb motiu d’aquest aniversari, altres equipaments com la Biblioteca Municipal o el Museu del Ter faran diversos actes relacionats amb la publicació.

Etiquetes:
Cultura